duminică, 18 septembrie 2011

LEU
Trebuie atras de ceea ce invata. Precum BERBEBCUL, si LEUL trebuie laudat. In schimb critica il poate faace sa isi piarda interesul pentru invatatura. El trebuie sa se lupte cu aroganta sa exagerata, iar daca reuseste sa isi tempereze orgoliul nu avea niciun fel de probleme cu invatatura.

FECIOARA
De la ele se copiaza cel mai fecvent temele sau la teze. Acestora le place sa se evidentieze prin cunostinte, sa incerce sa ajunga la esenta fenomenelor. Multe dintre ele sunt considerate "enciclopedii ambulante". Daca nu li se impun tematici cu care nu sunt de acord, ele vor invata la nesfarsit.

BALANTA
Au rareori probleme cu studiul.
Tptusi, silinta la invatatura poate fi influentata de unele lucruri, aparent lipsite de importanta. BALANTELE isi pot piede interesul pentru invatatura din cauza unui caiet cu coperta urata sau a profesoarei care... nu stie sa se imbrace cu gust.

SCORPION
Cand nu i se cere sa iasa la tabla el, care mai tot timpul casca, stand cu ochii deschisi pe fereastra, il poate uimi pe profesor prin cunostiintele sale profunde.
Pe SCORPION nu are sens sa incerci sa il convingi sa invete daca nu vrea. Daca nu il intereseaza o materie, va sta cuminte, dar total absent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu